Storitve

/ Storitve

POSTOPEK

Izvajanja

01

/ PRVA FAZA

V prvi fazi se temeljito pregleda ostrešje, ki mora biti v konstrukcijsko stabilnem stanju. Če se pri tem ugotovijo napake, se jih mora odpraviti. Pred nadaljnjim delom poskrbimo za zaščito okolice objekta. Sledi čiščenje strešne konstrukcije z visokotlačnim čistilcem, s katerim iz strehe površinsko odstranimo vse nečistoče, lišaje, mah in ostale mikroorganizme.

Pregled strehe in zamenjava poškodovanih strešnikov

Čiščenje pod visokim pritiskom do 300 barov

02

/ DRUGA FAZA

Če želimo doseči 100% čistost površine je potrebno tudi globinsko čiščenje. To najlažje in najbolj učinkovito dosežemo z univerzalnim čistilnim sredstvom proti fungicidom, ki ga nanesemo na površino z nizkim tlakom. To nam prepreči tudi nadaljnje nastajanje in razvoj mikroorganizmov v materialu strešne kritine.

Nanos čistila proti fungicidom

Spiranje strešne kritine pred barvanjem

03

/ TRETJA FAZA

Ko je streha čista, sledi dvakratni nanos barvnega sloja. Barva se nanaša strojno z airless tehnologijo. Prvi sloj barve služi kot temeljna zaščita strehe in se vpije v material, medtem ko je drugi sloj zaključni in na površini naredi glazuro. V primeru pločevinaste ali vlakneno-cementne strehe se kot prvi nanos nanese ''primer'', ki služi kot vezivo med streho in barvo. Tako dobimo obnovljeno strešno površino, kateri ustvarimo nov videz, podaljšamo življenjsko dobo in izboljšamo energetske vrednosti.

Barvanje strehe in zaščita za nadaljnjih 20- 25 let

Do 60% povečan odboj UV svetlobe

Povečajte odpornost vaše strehe

Izboljšajte izgled

Logotip IZIPAINT_(spletna stran)

Najdi nas

Prešernova cesta 82, 1290 Grosuplje

Socialni mediji