Čiščenje fasad

/ Storitve

OČISTITE FASADO

Je vaša fasada umazana?

fbhyth

Brez skrbi, to ne pomeni da potrebujete fasado barvati in si povzročiti velike stroške. Vašo fasado je potrebno le očistiti in bila bo kot nova.

house_yall

Izgled vašega doma

Obnovite sijaj svoje nepremičnine z našimi profesionalnimi storitvami čiščenja fasad, ki odstranjujejo umazanijo, mah in plesni, ter vaši stavbi povrnejo prvotni videz in vrednost.

life-yall

Življenjska doba fasade

Podaljšajte življenjsko dobo svoje fasade s strokovnim čiščenjem, ki preprečuje škodljive vplive okoljskih dejavnikov, kot so onesnaženje in vlaga, ter tako zagotavlja dolgotrajno zaščito vašega doma ali poslovne stavbe.

,cj,dtdx

Vrednost nepremičnine

Pritegnite več strank in povečajte vrednost vaše nepremičnine z bleščeče čisto fasado, ki izboljša prvi vtis in estetski videz, kar je ključnega pomena za uspešno poslovanje in prodajo nepremičnin.

POTEK DEL

Čiščenje fasade

Kako delajo profesionalci

01.

Izvedba čiščenja fasade poteka v nekaj korakih. Najprej se opravi pregled stanja fasade, da se določi najbolj ustrezen postopek čiščenja.

02.

Sledi priprava površine, kjer se odstranijo večje nečistoče in zaščitijo občutljiva območja. Samo čiščenje se izvede s pomočjo visokotlačnih naprav in specializiranih čistilnih sredstev, ki so odvisna od materiala fasade in vrste umazanije.

03.

Na koncu se površina temeljito spere in po potrebi nanese zaščitni impregnacijski premaz, ki podaljša učinek čiščenja in ščiti fasado pred nadaljnjim onesnaženjem.

KAJ ČISTIMO

Vrste fasad

Logotip IZIPAINT_(spletna stran)

Najdi nas

Prešernova cesta 82, 1290 Grosuplje

Socialni mediji